Ganimete Jashanica transformohet kaq shumë, nuk do ta njihni

Ganimete Jashanica transformohet kaq shumë, nuk do ta njihni

Do të habiteni nga transformimi i Ganimete Jashanicës.

Ganimete Jashanica ka arritur të sjellë hite të shumta në tregun muzikor shqiptar.

Duket se me kalimin e viteve si ajo dhe koleget e saj, kanë vendosur të bëjnë ndryshime të mëdha tek vetja, duke u transformuar totalisht, shkruan Kosovarja.

Janë bërë trend ndërhyrjet estetike me të cilat po arrijnë të bëhen si të ishin 20 vjeçare.

Duke hulumtuar në imazhet që i kishte në të kaluarën dhe si është tani, ajo po duket si vajzë e re.

Por, a po i ka hije ky ndryshim asaj?

TAGS