Fruti që iu ndalon të plakeni

Fruti që iu ndalon të plakeni

Meshkujt dhe femrat nuk kanë të njëjtat zakone për sa i përket zgjedhjeve në ushqimet e përdtishme.

Ndërsa gratë këshillohen për t’u ushqyer me më shumë kalcium dhe hekur, meshkujt duhet më shpesh të konsumojë ushqime të pasura me proteina dhe kalori.

Sidoqoftë, vera është koha e përkryer për të ndryshuar zakonet e këqija dhe të vendosni një dietë të shëndetshme.

Meshkujt rekomandohen të hanë më shumë boronica, pasi ato janë të pasura me vitamina A, B dhe C, si dhe antioksidues që mbrojnë shëndetin mendor dhe trurin nga dëmtimi.

Boronicat e errëta janë veçanërisht të dobishme për zemrën dhe metabolizmin te meshkujt, pasi ato ngadalësojnë plakjen tek ta.

TAGS