Frikë për Leo Messi, avioni i tij privat bën ulje të detyruar në Belgjikë

Frikë për Leo Messi, avioni i tij privat bën ulje të detyruar në Belgjikë

Avioni privat i Leo Messit ka bërë një ulje të detyruar këtë të premte në aeroportin e Zaventem, në Bruksel të Beligjikës. Avioni i blerë nga ylli Barcelonës në dhjetor të 2018 për 13 milion euro, kishte pasur probleme në sistemin e uljes.

Nuk është e qartë nëse Messi ka qenë apo jo në bord pasi autoritet blege nuk kanë preferuar të japin informacione të mëtejshme mbi këtë ngjarje. Avioni privat i cili kishte si destinacion Tenerife, Spanjë, fillimisht u ul në Bruksel në orën 09:18 dhe pas afro 1 or e 30 min u ngrit sërish në fluturim por pas vetëm 43 minutash u ul sërish në Zaventem, shkruan HLN, media blege.

TAGS