Fotot/ Muzikë dhe gjimnastikë në ballkon, shihni si e kalon Ardi Daullxhiu me gjithë fqinjët karantinën

Fotot/ Muzikë dhe gjimnastikë në ballkon, shihni si e kalon Ardi Daullxhiu me gjithë fqinjët karantinën

Edhe Durrësi ashtu si pjesa tjetër e Shqipërisë është prej javësh në karantinë. Por duket se banorët e kësaj lagjeje kanë vendosur ta shijojnë edhe këto momente, teksa kanë qenë publik i një koncerti live që është bërë nga një violinist.

E teksa disa zgjodhën të kërcenin nën ritmet e muzikës, disa të tjerë e shfrytëzuan këtë moment për të bërë gjimnastik në ballkon. Mes banorëve ishte edhe Ardi Daullxhiu, një personazh i njohur për publikun shqiptar. Për më tepër flasin vetë pamjet.

TAGS