Foto/ Të mbuluara me shami, Çiljeta dhe Fjolla Morina mirëpresin muajin e Ramazanit

Foto/ Të mbuluara me shami, Çiljeta dhe Fjolla Morina mirëpresin muajin e Ramazanit

Me ardhjen e muajit të shenjtë të Ramazanit shumë vipa kanë uruar për një agjërim të mbarë. Mes tyre janë edhe dy këngëtaret Çiljeta Xhilaga dhe Fjolla Morina të cilat në llogaritë personale të Instagram-it shfaqen të mbuluara me shami.

“Lutje në kohën e begatë të Syfyrit! Zot na fal e na mëshiro, na dhuro Xhenetet e Përjetshme e mos na dëno”, shkruan Fjolla. Ndërsa, Çiljeta bashkangjitur fotos së saj shkruan “Sabah namaz”.

5-5-646x430

Kujtojmë se kak kohë më parë, këngëtarja Çiljeta Xhilaga vendosi të ndërrojë fenë e saj, duke u kthyer nga e krishterë në muslimane. Ajo nisi të falej në xhami dhe fshehu tatuazhin në formë kryqi në këmbën e saj.

TAGS