Foto/ Ledjana dhe Mevlani kanë fjetur bashkë në hotelin e njohur

Foto/ Ledjana dhe Mevlani kanë fjetur bashkë në hotelin e njohur

Një foto që po qarkullon në rrjet tregon Mevlanin dhe Ledjanën, ku sipas komenteve kanë fjetur bashkë në Kavajë. Një fakt i tillë u tha dhe në studio, duke sjellë reagime të forta. Antonela iku nga studio ditën e sotme me lot në sy duke braktisur Mevlanin.Po ashtu ajo tha se e do aq shumë Mevlanin, saqë tërhiqet dhe do e lërë atë të jetë i lumtur me Ledianën. Ndërsa Mevlani në studio pranoi se do të vazhdojë më shumë njohjen me Ledianën. Mbetet ende për t’u parë sesi do të shkojë historia e këtij trinomi dashurie.

TAGS