Foto/ E veshur me të gjëra dhe syze dielli, Fjolla Morina shkon në Gjykatë dhe s’do kamerat

Foto/ E veshur me të gjëra dhe syze dielli, Fjolla Morina shkon në Gjykatë dhe s’do kamerat

Këngëtarja Fjolla Morina është paraqitur në Gjykatën e Kukësit për t’u mësuar me masën e sigurisë. Seanca është shtyrë për në oren 13:00 teksa Prokuroria kërkon gjinekologun në seancë për të vërtetuar shtatzëninë e saj.Ashtu si shihet edhe nga pamjet, këngëtarja ka mbërritur në Gjykatë me një fustan të gjerë dhe me size të errta në kokë për tu munduar të fsheh sado pak imazhin e saj.

TAGS