Fifi nuk këndellet, ja çfarë i bëri tani Granitit

Fifi nuk këndellet, ja çfarë i bëri tani Granitit

Fifi harron shpejtë fjalët e Granitit, i jep edhe me ngrënë.

Fifi dhe Graniti si duket janë pajtuar mes veti pas zënkave të mbrëmshme brenda shtëpisë së famshme në Shqipëri.

Ata u panë sot përsëri aferë njëri-tjetrit, ndërsa pak minuta më parë Fifi i jepte me ngrënë ushqime me dorën e vet Granitit.

Kujtojmë se mbrëmë Fifi kërkoi ndihmë mjekësore pas fjalëve të Graniti që ky i fundi i tha se e sheh si shoqe e jo diçka më tepër.

TAGS