Faqja e zyrtare e MASHT-it është jashtë funksionit

Faqja e zyrtare e MASHT-it është jashtë funksionit

Faqja zyrtare e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, duket se ka rënë nga sistemi.

Siç shihet në fotografinë e mëposhtme, uebi nuk është i qasshëm.

Kurse në faqen e MASHT-it në Facebook nuk ka ndonjë njoftim, teksa postimi i fundit është më datën 18 shtator.

TAGS