Fama nga Përputhen/ Ja sa paguhet Atdheu për një postim në Instagram

Fama nga Përputhen/ Ja sa paguhet Atdheu për një postim në Instagram

Atdhe Xheravina ngelet një nga personazhet më të përfolur dhe më të njohur të ‘Përputhen’.Por, gjithashtu ai është një nga djemtë e preferuar edhe të vajzave brenda programit, dhe jo vetëm.


Ai është mjaft aktiv edhe në rrjetet sociale, dhe me sa duket këto të fundit janë kthyer në një ‘biznes të mirë’ për të.

Sipas gazetës ‘Express’, ai paguhet rreth 500 euro për një postim në Instagram, një shifër kjo relativisht e lartë.Në lidhje me këtë fakt, akoma nuk ka një reagim nga Atdheu.

TAGS