Është rreth të 60-ve, por Aferdita Paqarada e ka trupin si një 20-vjeçare

Është rreth të 60-ve, por Aferdita Paqarada e ka trupin si një 20-vjeçare

Afërdita shfaqet joshëse.

Është ikonë e bukurisë, sharmit, por edhe imazh i femres së ngritur, të rafinuar dhe me botë e zemër të madhe.

Afërdita Paqarada është bukuroshja e parë në Kosovë që theu akullin dhe morri pjesë në një konkurs të vërtet bukurie, ku edhe triumfoi.

Afërdita, tani është femër e biznesit, drejtuese e zonja, nënë e dedikuar dhe sërish një zonjë rrezatuese dhe sensuale.

Pozat nga pushimi i saj i fundit, e konfirmojnë se ajo është pa kohë dhe gjithmonë e zjarrtë, shkruan “Kosovarja”.

TAGS