Ermali i bën dhuratë tejet luksoze Arianës – çmimi është marramendës

Ermali i bën dhuratë tejet luksoze Arianës – çmimi është marramendës

Ermali se mbyllë sezonën e verës pa një dhuratë speciale për Arianën.

Se Ermali është një tip romantik dhe aspak dorështrënguar, këtë e kemi kuptuar prej kohësh.

Këngëtari i njohur e ka dëshmuar se di të befasojë me super dhurata personin e zemrës, Arianën.

Kur e themi këtë kemi parasysh veturat e tipeve të reja, çantat dhe aksesorët e tjerë që janë “pika të dobëta” të femrave.

E Ermali ka qëlluar sërish në shenjë së fundmi.

Këngëtari i njohur ka vendosur të surprizojë bashkëshorten e tij me një orë nga brandi “Rolex”.

Rolex Lady-Datejust in Oystersteel and gold, M279381RBR-0013 |Wempe Jewelers

Vlera e kësaj ore të llojit “datejust” që është ëndrra e pothuajse çdo femre, tejkalon shifrën e 10,000 eurove.

TAGS