Erjona Sulejmani pa tabu: Më pëlqen masturbimi, jo seksi. Ronaldos nuk do t’i rezistoja dot

Erjona Sulejmani pa tabu: Më pëlqen masturbimi, jo seksi. Ronaldos nuk do t’i rezistoja dot

Ish-gruaja e futbollistit Blerim Xhemaili ka sjellë librin e saj ku ka treguar edhe disa sekrete. Në vitin 2018, ajo u nda nga Xhemaili, por nuk ka ndalur së provokuari me deklaratat e saj.Siç ka rrëfyer edhe vëtë, ajo preferon të vetë-kënaqet se sa të bërë seks. Së fundmi në librin që mban firmën e saj ajo pranoi pa frikë dhe pasion se nuk mund t’i rezistonte një propozimi nga Cristiano Ronaldo.

TAGS