Era Istrefi shihet bashkë me Skerdin

Era Istrefi shihet bashkë me Skerdin

Çka i bëri bashkë Era Istrefin dhe Skerdin?

Era Istrefi dhe Skerdi janë bërë bashkë në studio.

Ka qenë Skerdi ai i cili ndau një foto krah artistes duke e etiketuar atë dhe Redbox. Nuk dihet konkretisht se çfarë po ziejnë.

Gjithsesi, Skerdi ka lajmëruar se shumë vjet një duet me një këngëtare shqiptare, emrin e së cilës nuk e ka zbuluar ende.

Mbetet për t’u kuptuar në pak ditë

TAGS