Era Istrefi ‘braktis’ nënshtetësinë shqiptare, këngëtarja merr nënshtetësinë anglez

Era Istrefi ‘braktis’ nënshtetësinë shqiptare, këngëtarja merr nënshtetësinë anglez

Këngëtarja Era Istrefi prej vitesh mbante një pashaportë shqiptare. Ajo së bashku me dy motrat prej vitesh mbanin një pashaportë shqiptare, por duket se këtë herë ajo ka marrë edhe nënshtetësinë angleze.Nëpërmjet një fotoje në Instagram, ajo ka njoftuar se sapo ka marrë nënshtetësinë. Era Istrefi është zhvendosur në Londër për shkak të karrierës së saj artistike, nga ku është bërë dhe pjesë e tregut ndërkombëtar të muzikës.

TAGS