Endri Prifti me raki dhe mish i bën apel njerëzve të thyejnë karantinën

Endri Prifti me raki dhe mish i bën apel njerëzve të thyejnë karantinën

Endri Prifti nuk ka frikë nga koronavirusi. Këngëtari ka publikuar në Instagram foto dhe video teksa ka shijuar kohën e mirë dhe një piknik të improvizuar.

Së bashku me miqtë ai shihet teksa pi dhe ha në natyrë, i patrembur nga masat e marra, apo edhe nga virusi. Me shishen e rakisë përpara, Endri jo vetëm që ka thyer karantinë, por në videot e publikuara ai i ka bërë apel njerëzve që të lënë karantinën dhe të dalin të shijojnë jetën.

TAGS