Ende pa nisur seanca, Kuvendi shkon në pauzë

Ende pa nisur seanca, Kuvendi shkon në pauzë

Në mungesë të deputetëve të pranishëm në sallë ku pritej të niste seanca plenare e Kuvendit të Kosovës, është vendosur që seanca të shkojë 15 minuta pauzë.

Këtë vendim e ka bërë të ditur nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti.

Në këtë seancë plenare do të vazhdojnë seancat e papërfunduara të datave 30 janar, 28 shkurt, 7, 12 dhe 13 mars, të cilat ishin paraparë për 11 prill, por që u shtynë për shkak të mbajtjes së seancës së jashtëzakonshme mbi migrimin e të rinjve.

Deputetët para vetes kanë për shqyrtim gjithsej 51 pika, prej tyre dy kanë të bëjnë me interpelanca të kërkuara nga Grupi parlamentar i PSD-së për kryeministrin Ramush Haradinaj dhe ministrin e Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka. /kp/

TAGS