Emina ndërton shtëpi në Mal të Zi: Sipas traditës ar në themel dhe një qingj të pjekur

Emina ndërton shtëpi në Mal të Zi: Sipas traditës ar në themel dhe një qingj të pjekur

Edhe pse vitesh jeton në SHBA, ajo kurrë nuk harron tokën e saj. Emina Cunmulaj na i tregon shpesh dashurinë që e ka për vendlindjen, Malin e Zi. Më në fund duket se ajo po realizon ëndrrën e saj, për të pasur një shtëpi të sajën atje.“Ëndrra ime ngadalë po vjen në jetë, shtëpia ime në fshatin tim të lindjes. Dhe traditat që kanë qenë në familjen tonë për mijëra vjet. Pak ar në themele dhe natyrisht një qengj i pjekur për të gjithë njerëzit punëtorë që bëjnë magji me duart e tyre”, shkruan Emina krahas fotografive.

TAGS