Elton llirjani bën deklaratën e fortë: Në Parlament janë 25 deputet gay

Elton llirjani bën deklaratën e fortë: Në Parlament janë 25 deputet gay

Elton llirjani ka bërë deklaratën e fortë ditën e sotme në emisionin “Ftesë në 5”. Sipas biznesmenit janë 25 deputet gay në Parlament. “Janë 25 gay në atë parlament. Mos hiqen hipokritë. Të mos na ndëshkojnë mua Xhenin dhe personat që dalin hapur dhe ata të dalin si minj. Ato paguhen 25 dollarë nga të huajt, janë prostituta. Kjo është një çështje që na prek të gjithë komunitetin.

Ku një ish-ministër  thotë se ai është BQ se vendosi flamurin e komunitetit në bashki, kjo është budallik. Jo nuk kam votuar kurrë do të vij të votoj kundër këtyre fundërrinave. Ai është ish ministër i rendit, të më ngrihen kuksianët të më vrasin dhe tropojanët sepse i bëjnë  thirrje bajraktarët e tyre?”, shprehet Elton Ilirjani.

TAGS