Elita Rudi bëhet sërish nënë, sjell në jetë një vajzë

Elita Rudi bëhet sërish nënë, sjell në jetë një vajzë

Çifti i njohur, Elita Rudi dhe Gjiko janë bërë prindër për herë të dytë.

Mësohet se Elita ka sjellë në jetë vajzën e saj.

Tutje, bëhet e ditur se që të dyja gëzojnë shëndet të plotë.

Ndryshe, Elita dhe Gjiko janë edhe prindër të një djali, të cilin e quajnë Zëri.

TAGS