Elita dhe Gjiko prindër për herë të dytë, ja fotoja që tregon barkun e rrumbullakosur

Elita dhe Gjiko prindër për herë të dytë, ja fotoja që tregon barkun e rrumbullakosur

Dyshja e dashur për publikun Gjiko dhe Elita Rudi së shpejti do të bëhen prindër për herë të dytë.Elita është munduar prej kohësh të fshehë barkun e rrumbullakosur, mirëpo burime për ‘Prive’ kanë treguar se familja e tyre do të zgjerohet dhe Zëri do të bëhet me një motër ose vëlla.

Mendohet se Elita është në muajin e katërt të pritjes së ëmbël, ndërsa ajo ende nuk ka konfirmuar asgjë.

TAGS