E rrallë: Lind foshnja me mjekër

E rrallë: Lind foshnja me mjekër

Të gjithë foshnjat e porsalindura janë të bukura, por disa prej tyre kanë pamje më unike.

Kësisoj, një foshnje mashkull, e pagëzuar me emrin Jonathan, lindi në Spitalin e Bashkuar në Saint Paul, Minesota, në orët e para të 28 janarit, lindi me qime të shpeshtuara në trup.

Jonathan kishte krahët, këmbët, shpinën dhe shpatullat e mbuluar me qime. Foshnja madje kishte qime edhe në pjesën e mjekrës.

Tekniku i laboratorit mbeti i tronditur nga qimet e zeza mbi kokën e djalit të tij dhe pjesës tjetër të mbuluar me qime në trupin e tij të vogël.

Kësisoj, epiteti atij iu vu edhe ‘Wolverine’, nofkë kjo që korrespodon me emrin e personazhit leshatak i produksionit filmik të animuar ‘Marvels’.

TAGS