E plagosur, por me kurorë në kokë… Roza Lati bën namin me setin e fundit fotografik

E plagosur, por me kurorë në kokë… Roza Lati bën namin me setin e fundit fotografik

E plagosur, por me kurorë në kokë… Seti i ri nga Roza Lati do t’iu lërë pa fjalë.Lati është shfaqur krejtësisht ndryshe, duke improvizuar në trupin e saj disa shigjeta pas shpinës, pamjen e një njeriu të plagosur, por me kurorë në kokë.

“E mbijetuar. Unë mund të gaboj, mund të lëndohem, mund të jem e dobët për një sekondë, mund të rrjedh gjak. Do të ngrihem, do të jem më e guximshme, do të jem më e fortë, do të qëndroj më lartë. Ajo që nuk më vret, më bën më të forte”, – ka shkruar Roza krah fotove ku shfaqet në natyrë.

Ajo çfarë ka tërhequr tjetër vëmendjen në këto foto është prania e dhisë, e cila për Rozën identifikon fortësinë dhe qëndrueshmërinë e madhe.

TAGS