E pabesueshme: Për 18 muaj humbi 89 kilogramë

E pabesueshme: Për 18 muaj humbi 89 kilogramë

Mjekët ia tërhoqën vërejtjen se do të vdesë ose se do të jetë karrocë deri në moshën 45 vjeçe nëse nuk humb kilogramë.

Cherill Bleait (33) nga Essex , ka pasur më shumë se 150 kilogramë para më pak se 2 vjetësh.

Peshën filloi ta shtojë në moshën 17 vjeçe, kur ishte shtatzënë dhe meqë ndjehej e vetmuar, hante fshehtas.

Ajo theksoi se kthesën e bëri gjatë një shëtitjeje.

Pasi që mjekët në moshën 31 vjeçe i thanë se ndoshta nuk do të mbetej gjallë, Cherill vendosi që situatën ta marrë vetë në duar të veta.

Filloi që të konsumojë ushqim cilësor, të zier dhe të grimcojë gjëra ushqimore të “mençura”.

Ia doli të humbasë 89 kilogramë!

Kjo është dieta e saj:

Mëngjesi- proshutë nga skara, domate kërpudha , dy vezë të ziera

Drekë- patate të me mish

Zamra: pemë, jogurt pa yndyrë dhe pak çokollatë

Darkë – spagete bolognesi me djathë pa yndyrë.

Shiko Fotot:

TAGS