Dy të burgosur fituan 4 milion funte në ‘Lotarinë Kombëtare’, por nuk ua japin paratë

Mark Goodram, 36 vjeç, dhe Jon-Ross Watson, 31 vjeç, shkuan në një bend katër-ditor në Londër pas uljes së fitores së tyre.

Por kompania e lotarisë dyshon se gërvishtja është blerë me një kartë të vjedhur bankare dhe po mban burimet gjatë një hetimi.

Asnjëra nga palët nuk besohet të ketë një llogari bankare – duke e bërë të pamundur që ata të posedojnë një kartë debiti.

Goodram ka 22 dënime dhe është burgosur për tetë muaj në vitin e kaluar për vjedhje të një garazhi. Kur u arrestua ai kishte një kartelë tjetër të bankës.

Ndërkohë, Watson u burgos për 16 javë për mashtrim me karta bankare në Darwen, Lancs.

Gërvishtja fituese u ble në Waitrose në Clapham, në jug të Londrës.

Watson dhe Goodram mohojnë çdo keqbërje dhe këmbëngulin se fitimi i tyre është i ligjshëm.

Dyshja tani ka angazhuar avokatin Henry Hedron për të luftuar për paratë e tyre.

Ai i dha lotarisë afat deri të martën për ti paguar – por paratë nuk arritën kurrë.

TAGS