Dy gjëra që duhet t’i dini për njerëzit që përdorin fotoshopin

Dy gjëra që duhet t’i dini për njerëzit që përdorin fotoshopin

Një trup perfekt, këmbë të gjata, sy të mëdhenj te gjitha mund ti gjeni në fotot e postuara në mediat social.

Përdorim të madh gjejnë edhe aplikacionet e ndryshme që u ndihmojnë njerëzve në editimin e fotove, raporton, transmeton lajmi.net.

Pas kërkimeve të bëra Bright Side erdhi ne përfundim që editimi i fotove para postimit na bënë të kemi më pak vetbesim. Është koha të mësojmë më shumë për këtë!

Fotoshopi është bërë tema më kryesore tek të gjith njerëzit. Realiteti i saj është që njerëzit ndihen jo te sigurtë për trupin e tyre.

Vajzat e reja zakonisht janë përdorueset më të mëdha të fotoshopit apo aplikacioneve edituese per fotografi .

Fotot e shumta ndoshta bëjnë që femrat të ndihen jo të sigurta dhe më pak atraktive pasi që ato bëjnë postimin e tyre në rrjetet social dhe kjo është arsyeja pse fotoshpi gjen përdorin të madh.

TAGS