“Duhet të ndahesh nga i dashuri”/ Fjoralba Ponari i përgjigjet komentuesit

 “Duhet të ndahesh nga i dashuri”/ Fjoralba Ponari i përgjigjet komentuesit

Me pyetjet e radhës nga ndjekësit në ‘Instagram’, Fjoralba ka marrë dhe një koment lidhur me të dashurin e saj dhe raportin e tyre.


“Unë mendoj se një vajzë ekrani me një djalë të thjesht që nuk do të ekspozohet nuk shkojnë, më mirë të ndahen”, ka qenë fjalia që Ponari i ka kthyer duke i thënë: “Ne të zotët e punës mendojmë ndryshe. Ti pse shqetësohesh?”.

Fjoralba e ka ndarë pa problem komentin e madje ka treguar që nuk i bën hiç përshtypje. Ashtu siç ka ndodhur shpesh së fundmi për çdo pyetje apo opinion lidhur me jetën e saj private që vendosi ta ndajë me të gjithë.

TAGS