Droni më i bukur që është futur deri tani në shtëpinë e Big Brother VIP

Droni më i bukur që është futur deri tani në shtëpinë e Big Brother VIP

Ky është droni më i mirë që është futur deri tani në shtëpinë e Big Brother VIP.

Edhe një dron tjetër ka arritur në shtëpinë e Big Brother VIP Albania.

Ndonëse Sabiani dhe Einxhel ishin të parët që morën nga një bluzë nga të afërmit përmes dronit, kësaj radhe ishte për Dj PM dhe Sarah Berishën.

Fansat e tyre kanë realizuar një bluzë ku kishin shtypur në të puthjen mes tyre dhe disa dedikimi për ta.

Madje fansat i kërkojn DJ PM që ti japë edhe një shans Sarah Berishës.