Donaldi i ‘qan hallet’ me Beatrixen, befason për Arjolën

Donaldi i ‘qan hallet’ me Beatrixen, befason për Arjolën

Donaldi flet me Beatrixën për Arjolën: Kush ia jep asaj të drejtën të flasë ashtu.

Beatrix dhe Donaldi kanë biseduar rreth debateve të cilat u zhvilluan gjatë spektaklit të së martes.

Të dy së bashku kanë biseduar rreth shumë gjërave, shkruan lajmi.

Donaldi ka folur me Beatrixin rreth sjelljeve dhe fjalëve të Arjolës. Sipas Donaldit askush nuk ia jep asaj të drejten të flasë ashtu për atë dhe Trixën.

Arjola ka shprehur gjatë javës me banorët se Donaldi po luan me Beatrixin.

Kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak Donaldit, i cili është shprehur se po ka presion të madh dhe nuk po arrinë të bëj atë që do.

Gjithashtu ai ka potencuar se nuk po e bën këtë për lojë pasi kjo gjë e ka penalizuar për të keq.