Donaldi hedh ‘dyshime’ tek Bora – ‘disa gjëra që i di unë dhe disa persona’

Donaldi hedh ‘dyshime’ tek Bora – ‘disa gjëra që i di unë dhe disa persona’

‘Disa gjëra që i di unë dhe disa persona…’, Donaldi hedh ‘dyshime’ tek Bora.

Bora Zemani dje ka arritur të marr vëmendje sërish me ditëlindjen e saj të 30-të.

Por në anë tjetër mbi qiellin e oborrit të BBV-së ka kaluar një parashutë me mbishkrim ‘9 janar’, shkruan lajmi.

Donaldi këtë e diskutoi me Beatrixën dhe ajo habiti me reagimin e saj të butë dhe mirësinë ndaj situatës.

Pas kësaj Donaldi sërish e diskutoi këtë me Egzonën, banorën e re.

Ai tha se përkundër rrespektit që ka, disa gjëra që di ai dhe disa persona të tjerë, personin në fjalë nuk ka pse e mërzisin.

Me këtë Donaldi hedh ‘dyshime’ tek Bora.

Madje ai tha se ai nuk është bërë i tillë brenda shtëpisë dhe se gjërat kanë ndodhur jashtë.

Donaldi është duke shijuar lidhjen e krijuar brenda shtëpisë me Beatrixën.