Donaldi e pranon vet: Iliri është lojtar më i fortë se unë në BBV

Donaldi e pranon vet: Iliri është lojtar më i fortë se unë në BBV

Dagz-i dhe Einxhel kanë diskutuar disa gjëra për banorët e tjerë.

Ata kanë diskutuar për Ilirin dhe Donaldin.

Einxhel dhe Donaldi kanë pasur debate dy ditët e fundit, së pari për lojën ndaj Egzonës, pastaj edhe për Ilirin.

Ndërsa Dagz-i potencoi se Iliri është në këtë pikë fal Donaldit.

Sipas tij Donaldi e ka ndihmuar atë të arrijë kaq shumë.

Ndërsa Donaldi në anën tjetër edhe Donaldi e ka pranuar se Iliri është më i fortë se ai.

Pamje: