Donaldi dhe Romeo reagojnë pas vendimit të pritur të Bora Zamani

Bora Zemani pak para se të bëhet ndërrimi i motmoteve  vendosi që të largojë nga Instagram Donalldin dhe Romeon


Bora kishte larguar nga Instagrami i saj të dy binjakët e duket se kjo nuk ka shkuar pa u vërejtur nga vëllai binjak i Donalldit, Romeo.

Ai menjëherë ka larguar nga lista Borën ashtu sikurse ka larguar atë edhe nga miqtë e Donalldit në Instagram.