Donaldi del nga vetja, i bie murit me grushte dhe përplas gjërat

Donaldi del nga vetja, i bie murit me grushte dhe përplas gjërat

“Çmendet” Donaldi, i bie murit me grushte dhe përplas gjërat.

Një debat i nisur mes Ilirit dhe Monikës ka bërë që të përfshihet edhe Donaldi.

Ai nervozohet keq duke dëgjuar të dy duke debatuar, teksa në anën tjetër thotë se nuk do të dëgjojë Ilirin duke folur.

Beniada mundohet të qetësojë Donaldin teksa në anën tjetër Beatrixës nuk i bëhet vonë.