Dojna Mema ndan kujtimin më të bukur nga babai i saj i ndjerë: Një shpirt për katër

Dojna Mema ndan kujtimin më të bukur nga babai i saj i ndjerë: Një shpirt për katër

Moderatorja e dashur e ekranit Dojna Mema ka humbur njeriun më të shtrenjtë për të , babain 11 muaj më parë, duke lënë pas një dhimbje të thellë tek të gjithë familjarët e tij.Së fundmi, Dojna ka ndarë një foto shumë të veçantë në ‘Instagram’ nga dita e martesës së nënës dhe babait të saj, në të cilën ata shfaqen shumë të lumtur përkrah njëri-tjetrit.

“Dashuria ka dashurinë si të vetmin argument! Mam Bab. Dashuri përtej. Një shpirt për katër“, ka shkruar Dojna përkrah fotos.

https://www.instagram.com/p/CHNrbffhfOi/

TAGS