“Do të kemi aq fëmijë sa Hailey dëshiron”, Justin Biber flet për herë të parë mbi planet për të zgjeruar familjen

“Do të kemi aq fëmijë sa Hailey dëshiron”, Justin Biber flet për herë të parë mbi planet për të zgjeruar familjen

Këngërari i njohur Justin Biber dhe modelja Hailey prej kohësh po jetojnë dashurinë e tyre të cilën e kanë kurorëzuar edhe në martesë.Në një nga intervistat e radhës Justin foli për planet afatgjata, ku tregoi se do të zgjedhë Hailey se sa fëmijë do të kenë ata në të ardhmen.

“Do të kemi aq fëmijë sa Hailey dëshiron”, është shprehur ai. 

‘’Do të doja ta kisha këtë mundësi, por është trupi i saj dhe do të bëjë çfarë të dojë. Por edhe ajo dëshiron disa”, shtoi Justin.

Çifti i i njohur janë martuar në shtator të vitit 2019, ndërsa organizuan dy ceremoni me miq dhe familjarë.

TAGS