Do marrin fund zënkat e xhelozitë! Zbulohet sekreti i martesës së lumtur

Ata që punojnë larg shtëpisë thonë se kanë marrëdhëniet më të lumtura. Kjo i bën të kuptojnë se sa i mungon partneri/partnerja dhe janë më të pasionuar kur janë bashkë.

Por pesë ditë është koha ideale për të qëndruar larg. Një sipërmarrës që e bën këtë metodë tha: “Distanca është e rëndësishme pasi më bën të kuptoj sa shumë e dua atë.”

Studimi përfshiu 2 mijë persona,ku 4 në 10 prej tyre thonin se punonin larg shtëpisë për disa ditë dhe kishin martesën ideale.

TAGS