Djathi dhe narkotikët kanë të njëjtin efekt në tru ?!

Djathi dhe narkotikët kanë të njëjtin efekt në tru ?!

Një studim i ri ka treguar që djathi dhe dr.oga kanë të njëjtin efekt në trurin e njeriut.

Shkencëtarët kanë vërtetuar që njeriu varet nga djathi prej një kimikati që quhet kazeinë.

Kjo është gjetur në produktet e qumështit dhe është vërtetuar që receptuar e trurit janë përgjegjës për këtë varësi.

Studimi është bërë nga Universiteti i Michiganit të cilët thanë se pica është një ndër ushqimet më të përdorur në botë vetëm për shkak të përdorimit të djathit.

TAGS