Disa protestues gjuajnë Policinë me vezë në Drenas

Është duke vazhduar protesta në Drenas për rastin e abuzimit seksual të së miturës nga profesori dhe hetuesi policor.

Disa nga protestuesit kanë gjuajtur me vezë në drejtim të Policisë. Ndërsa një nga organizatorët e kësaj proteste u ka bërë thirrje që të mos gjuajnë me vezë, duke thënë se kjo protestë është organizuar në bashkëpunim me policinë.

“Mos gjuani, ne nuk jemi dhunues, jemi protestues. Policia e ka organizuar bashkë me ne protestën, andaj mos gjuani”, ka thënë njëri nga organizatorët.

TAGS