Deputetja Blerta Deliu rikthehet në kohë përmes muzikës

Rikthim në kohë” është një prej rubrikave mjaft atraktive të programit të mëngjesit #Gjesi në T7, përmes së cilës mysafirët kanë rastin të zgjedhin 7 këngët e tyre të preferuara dhe që në një formë kanë ndikuar në jetën e tyre.


E ftuara e parë në këtë rubrikë ishte deputetja e Kuvendit të Kosovës, Blerta Deliu.

Cilat ishin këngët që ajo zgjodhi dhe çfarë e lidh me jetën e saj mund ta kuptoni në videon më poshtë:

TAGS