Deputeti i LDK-së bëhet romantik, me urim special për gruan e tij

Deputeti i LDK-së bëhet romantik, me urim special për gruan e tij

Deputeti i Lidhje Demokratike të Kosovës Anton Quni, përveç jetës profesionale ai është i përkushtuar mjaftë edhe atë private.

Janë disa data të veçanta në kalendar që e bëjnë Antonin të shpreh urime të përzemërta përmes rrjeteve sociale.

Edhe sot me rastin e ditëlindjes së bashkëshortes, ai ndau disa imazhe teksa i bën falënderim të veçantë.

‘Mirjana, faleminderit që më dhurove vitet më të mrekullueshme dhe jetën më të bukur.

Urime ditëlindjen!’, shkroi ai në mbishkrimin e imazhit.

TAGS