Del në shitje shtrati i përsosur për ju që pëlqeni filmat

Del në shitje shtrati i përsosur për ju që pëlqeni filmat

“Shtrati i zgjuar i gjeneratës së dytë” i projektuar nga arkitekti italian Fabio Vinella dhe marka e mobiljeve Hi-Interiors vjen me një projektor HD dhe ekran teatri 70-inç, sistem të integruar të tingullit dhe zërim të padukshëm.

Shtrati gjithashtu ka një ndriçim të lehtë, një bazë të rregullueshme, perde të çaktivizuara të motorizuara, kontrollin e zërit dhe një lidhje w-ifi të integruar, transmeton IndeksOnline.

Shtrati, thonë ata, gjithashtu monitoron lëvizjet e përdoruesit dhe rregullon automatikisht temperaturën sipas preferencave të tij ose të saj.

Me çmim të paktën 13.800 dollarë, HiBed aktualisht është në dispozicion për para-porositje, dhe do të jetë në dispozicion vitin e ardhshëm.

TAGS