Coronavirusi ‘shkatërron’ tregun e seksit/ Prostituta: Klientët largohen sikur jam unë virusi

Coronavirusi ‘shkatërron’ tregun e seksit/ Prostituta: Klientët largohen sikur jam unë virusi

Coronavirusi duket se ka prekur edhe tregun e seksit. Në Zelandën e re, prostitutat kineze ankohen se klientët largohen sapo i shohin që janë kineze. “E ula çmimin nga 180 në 90 dollarë dhe kam humbur më shumë se 50% të klientëve, puna nuk ka qenë kurrë kaq keq. Klientët më largohen sikur të jem unë virusi. Njerëzit po refuzojnë të paguajnë për shërbimet e mia edhe pse unë jam një shtetase e Zelandës së re që prej dhe nuk kam shkuar në Kinë që prej 8 vitesh”, tha ajo.

TAGS