Cila rrugë i jep këtij njeriu shansin më të lartë për të mbijetuar?

Cila rrugë i jep këtij njeriu shansin më të lartë për të mbijetuar?

13:32 | 23 Prill 2021

Truri është si një muskul që qëndron në formë vetëm kur ushtrohet rregullisht. Enigmat dhe ekuacionet e ndryshme, mund ta bëjnë atë të ndihet 10 vjet më i ri. Kjo enigmë që shihni primaren e ka argëtimin i cili është një mjet kryesor për të aktivizuar kujtesën dhe për të hapur mendjen tonë për të mësuar.

Ju duhet të gjeni në këtë foto se cila nga portat është me e sigurt që ky njeri të arrijë të mbijetojë.

Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Është porta e tretë sepse ai tashmë mban një pishtar të ndezur në dorë kështu që ai do të qëndrojë i sigurt derisa të shpëtohet.

TAGS