Çifti zvicerian s’i ndahet Loderanës: Humbëm 655.000 euro prej saj

Çifti zvicerian s’i ndahet Loderanës: Humbëm 655.000 euro prej saj

Çifti zvicerian që paditi Loredanën, vijon me akuzat e rënda drejtuar reperes. Aktualisht ajo ndodhet ende nën hetim dhe rrezikon të dëbohet nga Zvicra, nën akuzën e zhvatjes.Çifti ka dhënë së fundmi një intervistë për “20 Minuten”, gjatë së cilës e kanë fajësuar Loredanën për gjendjen e tyre të vështirë ekonomike. Zonja Petra dhe bashkëshorti pretendojnë se kanë humbur një total prej 655.000 eurosh për shkak të reperes.

TAGS