Çfarë ka ndodhur me kokën e këtij njeriu!?

Çfarë ka ndodhur me kokën e këtij njeriu!?
Story from Jam Press (Optical Illusion Tattoo) // Pictured: Optical illusion tattoo by tattoo artist Matt Pehrson on the head of his friend Ryan // Incredible optical illusion tattoo makes it looks like there is a massive hole in man’s bald head // A tattoo artist has inked an incredible optical illusion tattoo making it look like there is a massive gaping hole in his client’s head. Tattoo artist Matt Pehrson, who works at the Zion Tattoo Company in St George, Utah, went to new extremes after inking a magnificent optical illusion tattoo on his friend, Ryan. Matt inked a series of thick lines on Ryan’s bald head diverting inwards to the back of his skull. With some clever shading tricks, Matt created an eye-catching illusion making it look like Ryan had a massive hole in the back of his head. He uploaded the photo on his Instagram page @mattpehrsontattoos, which has since gained over 11.1K likes as dozens of users praised Matt for his artistic creation. One said: “Literally looks like he has a hole in the back of his head holy s*** good job.†Another added: “OMG that looks fantastic!!!!†Meanwhile, one wrote: “this is the most insane optical illusion.†ENDS

Dikush me sa duket kishte nevojë për një tatuazh si një vrimë në kokë – dhe i bëri të dyja.

Një artist tatuazhesh nga Utah postoi një imazh në mediat sociale duke treguar një ngjyrosje iluzioni optik që e bën të duket sikur një nga klientët e tij ka një vrimë në pjesën e pasme të kokës.

Sipas mediave të huaja tatuazhi ishte punë e Matt Pehrson, një artist që drejton Kompaninë Zion Tattoo me qendër në St. George, Utah.

“Bëra një gjë të çmendur për mikun tim Ryan sot…”, shkroi Pehrson në llogarinë e tij në Instagram.

Dhe me një hije të zgjuar, artisti krijoi një iluzion tërheqës duke e bërë të dukej sikur Ryan kishte një vrimë masive në kafkë.

Që nga e enjtja, imazhi në Instagram ka grumbulluar më shumë se 10 mijë pëlqime dhe komente të shumta.

TAGS