Carla Bruni flet për moshën: Shansi për të qenë një vajzë e re, është zhdukur

Carla Bruni flet për moshën: Shansi për të qenë një vajzë e re, është zhdukur

Ish-zonja e parë e Francës Carla Bruni, ka folur në një intervistë për ‘Vogue’ ku dhe ka prekur temën e moshës. “Besoj se në moshën 50-vjeç më në fund bëhesh femër.Ajo vajzë e re është zhdukur patjetër, dhe ajo ishte atje deri në 50-vjetorin e lindjes, por ju prapë mund të kërceni si një adoleshente brenda.

Është pesëdhjetë kur shoqëria ju tregon se ka mbaruar – ju jeni një e rritur tani. Dhe shansi i fundit për të qenë një vajzë e re, është zhdukur”, tha ajo. Kujtojmë q ëish-supermodelja është e martuar ish-presidentin francez, Nicolas Sarkozy.

TAGS