Calabria – Milan, më në fund ka nisur të lëvizë diçka

Calabria – Milan, më në fund ka nisur të lëvizë diçka

Paolo Maldini po diskuton personalisht mbi rinovimet e futbollistëve dhe sigurisht që ka çështje delikate si Calhanoglu apo Kessie e Romagnoli.

Por, edhe më të buta si Calabria.

“Takim ndërmjetësues sot në Casa Milan midis agjentëve të Davide Calabria dhe drejtuesve kuqezi.

Kontrata e mbrojtësit skadon më 30 qershor 2022 (rroga 1.1 ml euro) dhe një tym gri lindi nga samiti i sotëm, me Milanin që merrej me një rinovim me shifra të ulëta në krahasim me kërkesat – jo aq të shtrenjta – nga mbrojtësi.

Gjatë 10-14 ditëve të ardhshme do të ketë një takim të ri, në të cilin palët ndoshta do të hyjnë në zemër të çështjes, por një hap i rëndësishëm do të jetë i nevojshëm nga klubi drejt mbrojtësit, i cili kurrë nuk ka bërë kërkesa që janë përtej logjikës”, shkruan MilanNews.

TAGS