Bruno super xheloz për Efin, bën reagimin e papritur në mes të emisionit ndaj Bashkimit

Bruno super xheloz për Efin, bën reagimin e papritur në mes të emisionit ndaj Bashkimit

Sot në puntatën e Për’puthen është takimi midis Efit dhe Brunos.Ata e kanë zhvilluar takimin në studion e tatuazheve të Efit, por takimi nisi me kërkesë llogaria nga ana e Brunos.Ai u nis nga fakti që ajo ka shprehur pëlqim për të si edhe nga mbrojtja që Efi ka bërë ndaj Bashkimit, kur ky i fundit pati debat me Bledin.


Bruno: Se si më duket qëndrimi jot.

Efi: Unë jap mendimin tij. Mendova ta mbroj Bashkimin se ashtu e pashë të përshtatshme.

Bruno: Po tani ku qëndron ti me Bashkimin?

Efi: Kam menduar ta njoh unë personalisht pa marrë parasysh situatat. Po tani shoh që ai ka më shumë se pëlqim ndaj Alvisës dhe më step. Nuk duhet të rri unë me askënd në backstage?

Bruno: Më intereson qëndrimi jot.

Efi: Ne nuk jemi të përputhur, ti ke pëlqime për të tjera, pse mos të kem dhe unë për të tjerë.

Kjo pjesë u diskutua dhe në studio dhe Bruno u shpreh se e bezdis fakti që Efi ndërhyri në debatin e Bledit dhe Bashkimi.

Mua më intereson gjykimi i Efit për situata se unë mund të dal çift me të. E kur pashë një mbrojtje aq të madhe dhe një ndërhyrje aq të madhe, mendova me vete pa prit, si qënka kjo?

Efi tregoi se i qëndron ndërhyrjes, pavarësisht se ka ndryshuar pak mendim, ndërsa Bruno tha se i intereson veç tipi i Efit dhe do të dijë se si i gjykon ajo gjërat dhe se nuk ka asnjë problem me Bashkimin.

Debati Bledi-Bashkim dhe ndërhyrja e Efit:

TAGS