Brovina e pranon se fotografia që publikoi nuk ishte e luftës në Kosovë

Brovina e pranon se fotografia që publikoi nuk ishte e luftës në Kosovë

Deputetja e PDK-së, Flora Brovina pas intervistimit nga ana e policisë, ka pranuar se fotografia të cilën e ka publikuar dje nuk është realizuar gjatë luftës në Kosovë.

Ajo u ka kërkuar falje të gjithëve për shqetësimin e krijuar me publikimin e asaj fotografie.

“Ju kërkoj falje për shqetësimin që ju kam sjellur me këtë foto, deklaroj se organet e shtetit do të merren me këtë çështje, dhe konstatoj se është një dokument i falsifikuar i cili është keqpërdorur shumë më herët qysh në vitin 2003 kur më është dorëzuar si kryetare e komisionit për personat e pagjetur”, ka thënë Brovina.

Pas pak lajmi i plotë…

TAGS