Bota e futbollit e ndarë në dysh sa i përket gjunjëzimit kundër racizmit

Bota e futbollit e ndarë në dysh sa i përket gjunjëzimit kundër racizmit

Bonucci: Nuk kemi vendosur nëse do gjunjëzohemi si shenjë kundër racizmit.

Mbrojtësi i Italisë ka folur para ndeshjes me Austrinë.

Bonucci ka folur për mundësinë që Italia të gjunjëzohet si shenjë solidariteti ndaj racizmit.

Bonucci theksoi se Austria është skuadër e fortë që duhet respektuar por ne do të luajmë futbollin tonë dhe do të jemi agresivë po të jetë nëvoja.

“Kur të kthehemi në hotel, do të vendosim të gjithë, siç vendosëm për ndeshjen ndaj Uellsit”, tha ai.

“Nëse na kërkohet ta bëjmë një gjë të tillë, do ta shqyrtojmë, nëse ekziston dëshira dhe idea për të bërë një gjest kundër racizmit”, tha Bonucci.

“Luajnë me agresivitet të lartë, bëjnë një futboll gjerman dhe bëjnë presion lartë dhe rikuperojnë topin. Janë shumë lartë skuadrave që jemi përballur deri tani”, përfundoi Leonadro Bonucci.

TAGS